Samarbejdspartnere

MY GARAGE

MY GARAGE repræsenterer et eksklusivt fællesskab, hvor fokus er på at dykke ned i de unikke elementer, der kendetegner hver bil. My Garage’s faciliteter giver dig nem adgang til verdensklasse fagfolk, der er dedikerede til at realisere alle aspekter og ambitioner inden for din automotive lidenskab.

Se mere på: https://mygarage.dk/

Selected Car Group

Selected Car Group forener passion, kærlighed og kompetencer indenfor en  verden af premium og specialbiler. Selected Car Group består af tre forretningsområder indenfor leasing-, investerings-, og samlerbiler: 1) Selected Car Investment, der køber og sælger biler i investeringsøjemed, 2) Selected Car Collection, der er en af Europas finest bilsamlinger, 3) Selected Car Leasing, der formidler leasing af biler i premium-, luksus- og sportsvognssegmentet.

 

Se mere på: https://www.scgroup.dk/

Baseline Driver Training

Baseline Driver Training er udviklet af vores chefinstruktør Tommy Schröter og giver dig mulighed for at arbejde med dit eget setup i stedet for din bils setup. Du kan kontinuerligt forbedre dit skill set og måden du håndterer bilen på. Baseline er en ny tilgang til kørerinstruktion.

Se mere på: https://baselinedrivertraining.com/

Tempus media

Tempus Media hjælper erhverv såvel som private med grafiske & fotografiske opgaver, både på time- og projektbasis samt som fast samarbejdspartner.

Har du brug for nye billeder, SoMe indhold eller en tryksag? Så kontakt Tempus Media. Se mere på https://tempusmedia.dk/

 

OZ Racing

OZ Racing er et af de mest ikoniske fælgbrands med stærke rødder i motorsporten. I racerverdenen er OZ synonym med sejr og resultaterne taler for sig selv.

OZ har været en del af Formel 1 siden 1985, en del af WRC siden 1988 og har samlet vundet over 150 titler. I dag er OZ det mærke, som oftest sidder på racerbiler rundt om i hele verden. OZ leverer også de fedeste fælge til din trackdaybil.

Se mere på: https://rallycenteret.dk/

kart-shop.dk

Forhandler det bedste udstyr med et kæmpe udvalg fra verdens bedste mærker, herunder Alpinstars, OMP, Sparco, Freem, Arai og Bell. kart-shop tilbyder også specialarbejde såsom custom maling af hjelme, special fremstillede kørerdragter med logoer og meget mere! 

Se mere på: https://kart-shop.dk/

Carcare by Oxholm

En af Danmarks dygtigste specialister inden for bilpleje: Lakkorrektion, langtidsforseglinger og andre former for overfladebeskyttelse, samt rens af interiør og lugtsanering. Du finder Carcare by Oxholm hos My Garage i Vejle. Vi har gennem årerne opnået stor specialistviden, særligt indenfor lakpleje og lakkorrektion, rens af specialinteriør, lugtsanering, langtidsforseglinger, samt andre former for overfladebeskyttelse.

Se mere på: https://ccox.dk/

wrapit

Wrapit er, med mere end 20 års erfaring, en af Danmarks førende virksomheder indenfor bilindpakning, paintprotection, print og solfilm. Wrapit har afdelinger i Aabenraa og hos My Garage i Vejle.

Se mere på: https://www.wrapit.dk/

nonbye

Nonbye hjælper alle typer virksomheder med at skabe stærke visuelle udtryk med høj synlighed. Din totalleverandør af skilte og visuel identitet. Nonbye er markedets mest seriøse kvalitetsleverandør, når I ønsker mere end ”et produkt”. Med baggrund i vores mere end 50 års erfaring har vi spidskompetence til at hjælpe jer hele vejen.

 

Se mere på: https://nonbye.dk

RacingRoom

Kig forbi til en hæsblæsende oplevelse – RacingRoom’s simulatorer indeholder et hav af baner, og en masse forskellige biler. Du kan prøve alt fra de vildeste Formel 1’er til nogle af de fedeste GT3 biler. RacingRoom har til huse på FDM Jyllandsringen og Trackdayklubbens deltagere kan prøve simulatorerne kvit og frit til vores arrangementer på FDM Jyllandsringen.
 

Se mere på: https://racingroom.dk/

Hansen toft

Hansen Toft er et førende executive search firma, der tiltrækker og udvælger topkandidater til dansk erhvervsliv. Hansen Toft ansætter hvert år +300 ledere, heraf +100 direktører og der gives 2 års garanti på ansættelser. Hansen Toft har kontorer i Aarhus, København og Kolding. Jeppe Rimmen er medejer af Hansen Toft.

Se mere på https://www.hansentoft.dk/