FORSIKRING

Vi gør meget ud af sikkerheden ved vores arrangementer, der afvikles som køretekniske kurser på lukket bane og altid med de bedste instruktører.

Det betyder, at vi lever op til definitionerne i de fleste almindelige bilforsikringer. Det er dog ikke alle selskaber der dækker, så vi anbefaler at du tegner forsikring hos en af vores to samarbejdspartnere, så du kan være sikker på dækning.

forsikring

Tryg Forsikring

Tryg Forsikring har vi arbejdet sammen med i mere end 10 år, og har du dine forsikringer hos Tryg, kan du få dækning til alle vores arrangementer uden det koster ekstra i præmie. 

Du skal kontakte Tryg og oplyse, at du ønsker forsikring til Trackdayklubbens arrangementer.

Herefter kan du få en klausul tilføjet din forsikringsaftale, der løber resten af kalenderåret. Klausulen indeholder bl.a., at du skal have andre forsikringer hos Tryg, skal være mindst 23 år og der er en forhøjet selvrisiko ved en skade til vores Trackdays. 

Aftaler laves individuelt og du kontakter selv Tryg Forsikring. Klik på Tryg-logoet for at finde kontaktdata på kundeservice. 

Forsikring

Moris

Moris Track Day Insurance tilbyder en-dags-forsikring til din bil (både indregistrerede og ikke- indregistrerede).

Så godt er du dækket:

  • Klippekort med op til 10 dages trackdayforsikring (køretøjer op til 1.125.000 DKK) – Du betaler kun for de klip du bruger, så skal du kun bruge én dag betaler du kun for én dag
  • Skader på din bil (uanset om det er din skyld eller ej) på alle Trackdayklubbens events
  • Brandskader er dækket efter en ulykke
  • Forsikringsdækning på alle europæiske baner

Bemærk: Forsikringstilbuddet fra Moris viser den totale pris for alle 10 dage, men du er kun forpligtet for én dag ved accept af tilbuddet.

Du betaler KUN for én dag ad gangen, og KUN for det antal dage du behøver.

Spar op til 30% på Moris Track Day Insurance ved Trackdayklubbens events
Du bestiller et klippekort, så det er meget nemt næste gang du skal bruge en dagsforsikring.

Registrering er hurtigt klaret og der er nem onlinebestilling og betaling.

Klik på Moris-logoet for at komme til købs- og informationssiden. Har du brug for personlig rådgivning, kontakter du Moris Track Day Insurance Danmark på T: 44 22 99 11 / E: info@moris-trackday.dk