FAQ

Her forsøger vi at besvare en række af de mest stillede spørgsmål – alt fra tilskuer til støjgrænser

Alle kan være med! Vi er bilentusiaster, vi er folk der ønsker at blive bedre bilister og gerne vil udforske vores bilers formåen på en sikker og intelligent måde - nemlig på en lukket bane. Det eneste der kræves af dig, er at du har kørekort, en typegodkendt bil i god teknisk stand (med eller uden nummerplader).

 

17-årige med kørekort kan deltage med erfaren co-driver i bilen. Der gælder de samme regler for co-driver som ved kørsel på offentlig vej: Minimum 30år gammel, minimum haft kørekort i 10år uden frakendelse.

Nej, alle kan være med. Medlemskab af Trackdayklubben giver udelukkende en rabat på din tilmelding. Så deltager du i mindst to trackdays om året, kan du med fordel blive medlem.

Ja, hele formålet med trackdays er, at du lærer dine egne og din bils grænser at kende og får en fed oplevelse på en rigtig racerbane. Vores events er åbent for alle biler, også din hverdagsbil uanset om det er en Peugeot eller en Porsche, en Citroën eller en Corvette.

Ja, det kan du sagtens. Så længe bilen er af en model, som fra fabrikken var tiltænkt kørsel på offentlig vej og har en EU typegodkendelse, som den også overholder. Racerbiler med vognbog er ikke tilladt (dog har vi på Ring Knutstorp adgang for racerbiler).

Vores trackdays er et køreteknisk kursus på lukket bane og med professionelle instruktører, og der bliver IKKE kørt racerløb og vi har ingen tidtagning. Det betyder, at din bils forsikring i langt de fleste tilfælde vil dække fuldt ud som på offentlig vej, hvis uheldet skulle være ude. Se mere under menupunktet ”Forsikring”

Desværre er landets racerbaner underlagt meget stramme miljøgodkendelser. Jo mere samlet støj, jo mindre køretid for alle, så jo mindre din bil støjer, jo bedre for alle. Den maksimale støjgrænse er 95 dB ved forbikørsel og hvis din bil støjer mere, vil du modtage én advarsel og næste gang er det desværre ”tak for i dag”. Så sørg for at bilen ikke støjer for meget INDEN du møder op. Hvis du er i tvivl om din bil, så kontakt os på info@trackdayklubben.dk

Vi inddeler deltagerne i to kategorier, ud fra devisen ”lige børn leger bedst”

    • Kategori A: Uøvede og letøvede deltagere. For denne gruppe har vi udvidet den teoretiske undervisning og første gang deltagerne er på banen, er det med radio i bilerne og kørsel efter en Master Car.
    • Kategori B: Øvede og meget øvede deltagere. For jer der har kørt med os før og som har kørt på den aktuelle bane før. Her forventer vi i højere grad at du kan klare dig selv. Vi anbefaler at du hellere deltager én gang for meget i kategori A end én gang for lidt… 

Du er velkommen og det er gratis at komme ind som tilskuer. Tilskuere opholder sig på eget ansvar. Pas på i pitten, hvor der kører biler og der er selvfølgelig ingen adgang på selve banen.

Trackdayklubben tager medlemmer og deltageres personlige data seriøst og lever naturligvis op til EU Persondataforordningen. Se vores privatlivspolitik her