Instruktører

Det er vores målsætning at have de bedste instruktører tilknyttet Trackdayklubben. Vi har normalt mindst to instruktører med til vores events. 

De tager gerne passagersædet, og underviser dig i den rigtige køreteknik og håndtering af bilen, ligesom de gerne selv hopper bag rattet, og viser dig, hvad din bil kan på en racerbane. 

Vi opfordrer alle til at bruge vore instruktører. Det er en sikker opskrift på at blive en bedre bilist.

Hvis du ønsker at maksimere dit udbytte af en trackday har du også mulighed for at booke (mod ekstra-betaling) din egen private instruktør, som du kan have til rådighed hele dagen. 

Skriv til info@trackdayklubben.dk for mere information.

Vores chefinstruktører er John Nielsen og Tommy Schröter – derudover har vi tilknyttet en lang række racerkørere som hjælpeinstruktører. Gennem årene har bl.a. Morten Dons, Henrik Lundgaard, Michelle Gatting, Kasper H. Jensen, Marco Sørensen, Lasse Sørensen, Nicolaj Kandborg, Casper Elgaard og mange andre været instruktører hos os.

Chefinstruktør

John Nielsen

John har kørt race i over 40 år og har deltaget i mere end 400 racerløb og vundet sejre på de største internationale baner, bl.a. den første danske sejr på Le Mans. John har derudover stået for udviklingen af flere superbiler som fx Jaguar XJ220, McLaren F1 og Bugatti Veyron

Chefinstruktør

Tommy Schröter

Tommy har over 25 års erfaring som racerkører og er femdobbelt Danmarksmester. Tommy er til daglig Motorsport Coach, hvor han ud over instruktion i bilerne også arbejder med simulatortræning, mental træning, karriererådgivning og talentudvikling for unge racerkørere. Tommy er måske Danmarks mest erfarne instruktør.

Se mere på https://tommyschroter.dk/