Forsikring | Trackdayklubben

Forsikring

Vi gør meget ud af sikkerheden ved vores arrangementer, der afvikles som køretekniske kurser på lukket bane og altid med kyndig instruktion og kørelærer tilstede. Det betyder, at din normale bilforsikring bør være gældende, og som den eneste danske arrangør af trackdays har vi samarbejde med tre forsikringsselskaber, så du kan være 100% sikker på forsikringsdækning.

Til vores deltagere med indregistrerede biler kan du derfor med fordel forsikre din bil hos TRYG Forsikring eller Codan Forsikring, som vi samarbejder med. 

Codan

Codan Forsikring og TRYG dækker vores arrangementer i hele Skandinavien.  Ved personlig kontakt til selskaberne kan du spørge om du også kan få dækning andre steder. 


Tryg logo

Hos TRYG Forsikring er kontaktpersonen Erhvervskundechef Kristoffer H. Pedersen M: 41 77 68 16 / E: kristoffer.pedersen@tryg.dk og hos Codan Forsikring taler du blot med deres kundeservice.


moris

 Vi har også et forsikringssamarbejde målrettet vores deltagere med biler med eller uden nummerplader. Hvis du ønsker at have forsikringsdækning på din bil anbefaler vi MORIS.co.uk, der er et engelsk selskab som er specialiseret i track day forsikring. MORIS.co.uk dækker biler på alle europæiske baner - også på Nürburgring! Herudover kan du også købe dækning for transport til og fra banen, dækning mens bilen holder i garage og person ulykke.. Fremgangsmåden er simpel. Du klikker blot ind på https://trackday.moris.co.uk/trackday_dk.asp og indtaster dine data. Derefter får du indenfor få dage et tilbud retur med dagsforsikring på din bil. Du kan også kontakte Moris direkte på telefonnummer +44 020 3427 5960 eller email helpme@moris.co.uk.

Kontakt Trackdayklubben!